Sunday, October 7, 2012

In the shadow of the moonlight

Moii!

Elikkäs meillä on ollut nyt tässä kahen viikon loma joka alkaa jo olemaan loppumaisillaan. Maanantaina olisi tarkoitus mennäkki jo takaisin kouluun! Ja samalla me siis vaihetaan luokkaa, vuodesta 11 vuoteen 12.
Mä oon itseasiassa ihan ilonen siitä että tää loma loppuu koska sit tulis ehkä taas vähä enemmän jotaki tekemistä! Nimittäin oon ollut ehk vähä tylsistynyt, ja tää on niin outoa mulle ku oon tottunut sellasee aika kiireesee elämään ja nyt mulla on niin paljon aikaa etten tiiä mitä tekisin :D
Mulla on osa hostperheestä ollu aina jossakki esim Melbournessa jossaki haastattelussa minne mun hostsisko ja hostmom lähti. Ja nyt noin puolet perheestä on jossaki häissä tän koko viikonlopun.
Joten se meinaa sitä ett ei oo ketää kyydittämässä mua minnekkää oikee :P


The past 2 weeks we have had here school holidays. But soon again on Monday it's time to return back to school. And then we will go from year 11 to year 12. I am actually pretty happy to go back to school because that will probably mean a bit more something to do. Most of my host family has been away every now and then so I have pretty much been spending the time on my own. Watching movies and reading.
It is funny because I am so used to a really busy life where I am all the time in a hurry now it feels like I have so much time I don't know what to do


Oon ollut shoppailees, riverillä, grillaillu ja mun vanhin hostveli Jarrad on tullut kotiin niin oon sit hengannu sen kavereitten kanssa :D Nii jaa viime viikonloppuna oli rugby liigan ja jonku muunki saman tapasen liigan finaali ja herran jestas nää ottaa sen tosissaa!! hahah, jopa vakavemmin ku mitä me Sm liigaa! Kunnon show päällä ja mainoksii joka puolel sun muut, haha.

I have been at the river, shopping, having BBQ's and then my oldest host bro Jarrad came home so I have been hanging out with his mates as well :) Also both of the footy finals were last weekend, and I noticed it is kind of a big deal here :D

On täällä tapahtunut jotakin aika jännääkin! Nimittäin viime viikon torstai ja perjantai välisenä yönä meille synty vihdoinkin se varsa. Ja olin sanonut ett mut pitää hakee sit ku se tapahtuu, iha sama mitä kello on :D Noh onneks tää oli ehk joskus siin 1 aikaa nii ei nii paha mitä ne eka oli arvaillu.
En oo itseasiassa koskaa nähny livenä minkään otuksen syntyvän..Jah noh en kyllä sanoisi että mikään kauheen mieluisa kokemus haha :D Oli tosi pimeää eikä siin kauheen hyvin mitää nähny. Se varsa oli tosi limanen ja se oli sellasen kalvon sisällä ja sit kuulu sellanen slushi släshi ääni! Hyi, hyi oikeesti :D Tällaselle kaupunkilais tytölle kokemus oli hieman jopa traumaattinen xD

And something a bit more exciting has happened as well, the foul was finally born last week the night between Thursday and Friday. I had told my host family that I do not want to miss this moment. It was pretty dark and you could not see much but what I did see was maybe not that pleasant xD It was all slimy and it was making a squishy noise, lmao :D eww...

Nii ja poikahan sieltä sit tuli joka nimettii sit Shadow (siis kutsuma nimeks), ja tää nimi tulee siitä ett mun host-isoäiti sano ett "it was born in the shadow of the moonlight", mistä sit kans tää mun postaus sai nimensä. Se ei oo ehkä kaikista nätein varsa mut se alkaa kyl nyt jo näyttää vähä paremmalta :D Voin jo varoittaa ett tulevaisuuddessa tulee olemaan paljon kuvia sitten hänestä..:)
Kuvat yläpuolel on otettu päivä syntymän jälkee ja kuvat alla ihan vaa pari päivää myöhemmin, ja voi jo nähä aika ison eron!

The foul was a boy and it was then named Shadow, what came from that my host grandma said "it was born in the shadow of the moonlight". :) The pics above are taken the day after he was born and the ones below are taken a few days later, and you can already see a difference in such a short time!
Keskiviikkona olin elämäni ekois kunnon Rave festivaaleis, oon ollut iha pikkusis ennen mutten tiiä oikee lasketaanko se. Tää oli nimeltää Sounds like spring. Ja mulla oli oikeesti ihan huippu hauskaa :)
Ja ne ketä ei siis tiiä mitä tää rave on niin se on niiku musa festviaali/tapahtuma missä on usein kuuluisia Dj:eit soittaas, ihmiset on värikkäis semi vähis vaatteis ja sit siel on siisti valotus ja kaikki tanssii ja pitää hauskaa :) Koittakaa googlaa jos se auttais :D Haha.


On Wednesday I was at a Rave called Sounds like spring. We drove there ft. Jordan and Hayden. Witch maybe wasn't such a good idea. Because we got lost. We always managed to take the wrong turn and the time was ticking all the time. Sounds like spring was held on a boat, witch means you have to be in time or it would leave without you.. In some point we realized that we only have like 20 minutes left before it leaves and we were stuck in the traffic. Everyone was getting really frustrated and I was almost sure we couldn't make it. We finally found the right place but then we had a new problem, we couldn't find a place where we could park. Then after a long search we just couldn't find anything so we just parked in a really random place..with was not really legal..oh well xD And then we ran, and fast! And believe it or not but we just made it :D!
Tää pidettiin kaupungissa Sydneyssa minne mä aijoin Jordanin ja Haydenin kanssa. Joka saatto kyllä olla väärä päätös nimittäin me eksyttiin. Otettiin aina väärä käännös ja aijettiin Harbers bridge neljä kertaaa yli xD Ja Sydneyssa ei oo kiva aijaa ku kauhee ruuhka ja joka tie on sellanen "one way".   Sounds like spring pidettii laivassaa joka tarkoittaa ett siellä ois pakko olla ajoissa tai muuten laiva lähtee ilman sua! Me alettii kaikki olemaan niin hermostuneita ku kello läheni seittemää, se oli sillee 20min...15min..."hittooo"..."10min". Ja olin oikeesti niin stressaantunut ja ihan varma siit ettei ehittäs, löydettii vihdoin oikee paikka mut sit tuli seuraava ongelma mikä oli ettei vapaita parkkipaikkoija ollut missään! Ja silloin kello olikin jo niiku tasan. Ja ainoo toivo mikä meillä oli, niin oli se että jos jono ois tarpeeks pitkä ettei ois viel lähtenyt. Me sit aika vauhdilla parkeerattiin johonki mihi ei ois saanu, ja päätettii jos sakko tulee nii puolitetaan. Ja sit me juostiin, ja kovaa!! Ja en meinannu uskoo ku me oikeesti ehittiin, jos oltas tultu 5minaa myöhemmi nii ei oltais :D


Meitä odotti sit vähän isompi porukka siellä missä me sit hengattiin ja tutustuin aika moneen uutenkii ihmiseen. Mulla oli ihan huippu ilta, ja siellä oli pari aika kuuluisaakin Dj'eit niiku Tatanca ja Dj'Isaac. Tanssittua tuli paljon jonka sit sai kans sitten tuntea seuraava päivä kun just ja just kykenin kävelemään, haha. Tässä laivassa oli niiku kaks kerrosta yks sisällä alhaalla ja toinen yläkerrassa taivas alla. Ja voitte kuvitella sitä fiilistä ku siinä juhlittiin ku viimestä päivää ja samalla mennään ooppera talon ohitse ja Harbers bridgen alta. Siis se kaikki tuntu vaa niin epätodelliselta! Valitettavasti en uskaltanut ottaa kameraa mukaan joten saatte pärjä känny kuvilla ja kuvilla joita löysin täst tapahtumasta. Missä mulla lagaa ilme tosi pahasti melkee kaikis kuvis..hhaha XD Mutta joo tosi ihana ilta :)
(Kuvia saattaa tulla myöhemmin lisää)


The boat had 2floors, the one on the 1st floor was like a inside area and then the 2nd was under the bare sky. The whole thing felt a bit unrealistic when we were partying and going past the Opera house and under the Harpersbridge..!! I had such a good time, and the next day I could barely walk haha.
I did not take my own camera with me so I have only pics taken with my phone and then some that I found from there..:) 
(There will be maybe coming more photos later)
omg..
Lauantaina oli mun kaverill Robilla sit bileet, jotka meni hauskoissa ja vähän jopa oudoissa tunnelmissa :D Haha, nojoo mutta kivaa oli! Ja päätin kans jäädä sinne sit yöks nii lattiallahan sitä porukalla nukuttiin. :)

On Saturday Rob had a party, I had a funny and a bit weird night but yeah it was nice :). Also I stayed there the night, and we were all sleeping of course on the floor.

Niin suomessa kuin täällä vaihtu aijat. Joten se tarkoittaa että 7 tunnin erosta se kasvo 9:ksää!! Joka ei oo kyl kauhee hyvä juttu..Mutta joo, tässä nyt kaikki tällä kertaa :)

Both in Finland and Australia the times changes, but to the opposite directions :/ So that means from 7hours difference it grew to 9, not good! Oh well that was everything for now :)

Xoxo Janica

6 comments:

 1. voij hitto janica pojat tuoll on komeita !! mäki haluun yhden tai en oikeesta :p you know why mut ihana postaus ja oot tosi nätti nois kuviss tuol aluss ! miss you girl <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, onhan ne :D And yeppp Ik why ;)) Ja kiittooos, miss you too baby girl <3

   Delete
 2. Aaa kuulostaa hiton siistiltä toi Sounds like spring! :p

  ReplyDelete
 3. janicaaa! Sain isäntäperheen new south walesist jostain sydneyn esikaupungista :D Mis päin sä siellä majailet?
  -Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän :DD No kurrajongis, mut se on periaattees kylä, nii sanoiisn Richmond :D Kans Windsor on lähell :)

   Delete