Friday, June 7, 2013

Everything has it's end

Kaikella on loppunsa ja niin kävi nyt myös mun vaihto vuodelle. Eli suomessa sitä nytten ollaan ja on kyllä tosi hassu fiilis!!
Mutta tulin nytten kertoileen viimeisistä päivistä Ausseissa ja koti matkasta.

Everything has it's end and so has now my exchange year come to it's own. I am now in Finland but I sitll have something left from Australia that I didn't blog about yet.

Keskiviikkona mulla oli yksin drama esitys koulussa joka piti esittää meidän ja yhdelle toisellekkin luokalle ja jännitti ihan sikana mutta se meni tosi hyvin! Tein siis näytelmän joka oli niiku puoliks suomeks ja puoliks enkuks :D Illemmalla mulla oli sit kans viimeinen drama tunti koulun ulkopuolella joka oli tosi sad :( He olivat hankkineet mulel kakunkin!

On wednesday I had to hold a performance bymyself at school in Drama for our and another class, that was halfly in english and halfly in finnish. I was pretty nervous for that on ebut it went pretty well :) On the evening we also then had the last time of drama outside school. They had gotten me a cake and everything, naw!

Torstaina mulla oli viimeinen tavallinen koulupäivä. Eli viimeistä kertaa käytin koulupukua :( Mulla oli kans lyhyt mutta tosi kiva päivä! Ensin olu tupla PE tunti ja meidän opettaija oli ostanut ihan hirveesti kaikkea hyvää syötävää! Ja sen jälkeen mulla oli vielä viimeinen tunti ja heilläkin oli mulle ykkätyksenä jätski kakkua, poppareita, ilma palloija ja vaikka mitä! :)

On thursday it was my last normal day at school, and last day of school uniform! It was a short day and first our PE teacher had gotten a lot of goodies with her for our double lesson and then I had photgraphy and they had a suprise party for me as well! :)


Illemmalla menin Sydneyyn viimeistä kertaa ja sain viimeisetkin tuliaset ostettua ja näin Emmaa viimeistä kertaa. Siellä oli kans meneillään VIVID festival joka on tällanen joka vuotinen valoshow ja kateltiin sitä sit vähä Darling Harbourissa :)

Later that evening I went in to Sydney for the last time. I got the last souveniers bought and then I met up with Emma, together we then had something to eat and watched the light show by Darling Harbour-


Perjantaina oli viimeinen koulupäivä mutta meillä olikin tavallisen päivän sijasta urheilu karnevaali. Ja myytiin kakkusia ja tanssittiin ja pidettiin vain hauskaa koko päivä. Tosi hauskaa että oli viimeisen päivän kunniaksi jotain vähän erikoisempaa! :)

On friday it was my last school day! :( Tho it was sports carneval instead of a normal one :) And it ended up being a lot of fun.

Illemmalla mulla olikin sitten Goodbye dinner ystävieni kanssa ja käytiin sitten vielä jätskillä ja piti kaikille sanoa kaikille kavereille moikat :(

Later I had a goodbye dinner with my friends and saw everyone for the last time :(

Lauantaina oli mun viimeinen kokonainen päivä Ausseissa ja päätin viettää sen ihan vaa hostien kanssa kotona ja illemmalla sitten tilattiin kans kiinalaista.

Saturday was my last whole day and I ended up spending it with my host family at home :)

Sunnuntaina se kauan häämöttänyt tuomionpäivä sitten olikin ja lähettiin lentokenttää kohti.. Onneks oli paljon kavereita ketä tuli samalla lennolla niin kotiin paluu ei ollu niin kauheeta. Meilkeinhän me kyllä mä, Mia ja Jacopo myöhästyttiin Singaporessa lennosta.. Juostiin koko lentokenttä läpi kaikkineneen tavaroineen ja siellähän ne meitä kuuluttikin. Läheltä kyllä liippas!
Lontoossa sanottiin muille vaihtareille heipat ja sitten alkoi pitkä odotus.. Meillä oli 7 tuntia lentokentällä ja se oli ihan hirveetä! Kaikki ehti panikoida ja tylsistyä monta kertaa sen odotuksen aikana.
Ku tultiin suomeen oli kyllä kaikki tunteet ihan sekaisin ja pelättiin vähä kaikkien näkemistä. Mutta kyllä se sitten siitä :)
Suomessa kans odotettiin varmaan tunti Cherinen laukkua ja luultiin että se oli hukkunut tai jäänyt Lontooseen. Sitten mä ihan vitsinä sanoin että mitä jos se on toi joka ois muoviin kääritty, ja sehän se oli xD! Saatiin kyllä niin hyvät naurut. Munki huumori joskus palkitsee ;)

On sunday the day had come! Time to say bye to everyone and everything.


Koska tää vaihtari vuosi nytten loppuu niin olen aloittanut uuden blogin jos ketään kiinnostaa seurailla mun suomi elämää! :) http://janica-spreadyourwings.blogspot.fi/

xoxo Janica

For the last time

No comments:

Post a Comment