Wednesday, July 18, 2012

Ekoija päiviä perheessä

Moii :)

Elikkäs mulla on nyt sitten elämä lähtenyt käyntiin täällä uudessa koidssani :)!
Sen voin sanoa että mun perhe on ihan huippu, ja must on ihanaa kun se on niin iso. Perheeseen siis kuuluu isä ja äiti. Sitten lapset Adam (1996), Lewis (1994), Jarrad (1992) joka ei siis asu kotona ja kenne huoneessa mä itseasiassa maijailen :D. Tää huone on siis täynnä julisteita star warsista, ja super sankareista, legoista ja muutenki tällanen kunnon poika huone mut hei ei se mitään :D!

Vähän esimakua mun huoneesta
 Nii ja sit Katie (1990).
Katie on siis perheen ainoo tytär ja hän on täällä vain viikonloppuisin ja silloin täällä asustelee myös hänen poika ystävänsä Jeremy. Perheeseen kuuluu myös mun hostmomin omat vanhemmat ett periaattees hostgrandma ja hostgrandpa :D.
Perheessä on myös kaksi koiraa. Labbis nimeltä Gibb joka on sellanen aika höpsö koira. Ja sit cockerspaniel Nelly, joka on sellanen kärtty pää eikä sitä saa silittää ellei se makoile sohvassa.


Sitten 5 hevosta, ja yksi niistä (nimeltä weed XD) saa kohta varsan!! :3


  Ja sitten täällä on 2 kissaa mutta ne asustelee eri osissa taloa, ku toinen niistä on isovanhempien :D Ja niitten nimet ovat Baby ja Draco.

Draco
Nää kutsuu tätä ite "the mad house" joka musta on aika sopiva nimi :DD Esim eilen ruuaksi oli violettia kukkakaalia(??), sitten isovanhemmat alko väittelee kummalla on vähemmän viiniä lasissa kun ne oli eri kokoset, niitten piti hakee sellanen mitta vati ja mitata se xD Mut joo tossa oli vain pieni esimerkki. Mutta joo tää perhe on kyllä tosi kiva.

Näin jo siis heti lauantaina täällä kenguruita ! Ja niitä on täällä ihan sika paljon, ja kans pari wallabii on täällä, mutta ne on vähän arempia.Sunnuntaina meillä oli sellainen barbeque lounas hommeli :D. Ja tänne tuli yksi koulun opettajista ja kans yks toinen vaihtari joka käy mun kanssa samaa koulua, poika norjasta nimeltä Ola jonka kanssa ollaan ystävystytty hyvin :)!
Oli oikein mukavaa ja sit kans pelattiin biljardia ja lopuksi lähettiin minä, Ola, Jeremy, Lewis, Katey ja Adam  vielä leffaan, The amazing spider man! Joka oli itseasiassa yllättävän hyvä !


Maanantaina käytiin ostaa koulu puku, ja muita kouluun tarpeellisia asioita. Ja mulle uus puhelin Nokian Lumia 710 :))) Jejeje :D Oon halunnu tollasen Lumian jo ihan sika kauan ja oon tosi tyytyväinen siihen.Kävin kans ratsastamassa ekaa kertaa täällä maanantaina :) Ja se on niin outoo ratsastaa sellases lännen satulassa ja suitsissa, ja sit sellast ympyrä jutussa ja myös niiku "lännen ratsastus tyyliä" joka on vähän vaikeeta kun ei ole ennnen.. Ett mulla suju tosi huonosti pakitus ja kävely mutta laukka meni kuin ihan älyttömän hyvin??

Eilen koitti jännä päivä kun oli ensimmäinen koulupäiväni! Mentiin ympäri koulua ja sit mut esiteltiin noin 300 henkilölle..Dx Ja omg se on iso ja ihmisiä paljon, mä eksyn siellä koko aijan D:
Ihmistet oli kaikki tosi mukavia mulle ja oli hyvä kun siellä olikans Ola. Sit se on ett siellä on kyllä niiku eri kaveri porukoita niin mä oon nyt kahden päivän aikana hengaillu kaikissa mahdollisissa porukoissa :D. Ja sit ihmiset on just kiinnostuneita Suomesta ja musta. Saa nyt nähdä jos tulee jokin erityinen porukka missä sitten hengaan, mutta ne oli kaikki kyllä ihan yli kivoija :D haha, ehk pysytyisin yrittää olla kaikkien kanssa :D?

Siis käytän tota sillee ett mulla on toi jumper päällä, ja sit mustat nahka kengät :D
Sit se on niin läppä ku tosi monet luulee ett Ola on mun veli XD haha, ja mun hostmomille joku talkkari kerto että tänne on saatu sisko ja veli vaihtari.. ööö :DDD Se oli sillee ett mitä ihmettä xD hahah.
On outoa kun niiku 16 vuotiaat saa aijaa autoa täällä :D Ja mun hostbro joka on kait viel 17? En oo ihan varma niin mäki meen niiku sen kyydis kouluun ja takas joka päivä :D?

Mun koulussa järjestetäämn spirite week kerran vuodessa, ja viimenen oli justiinsa pari viikkoa sitten, en oo varma ehinkö seuraavaan joka on harmi :// Mut nää videot on niin läppiä :D Ja oikeesti meidän reksi rules!
Ja oikeesti kattokaa nää videot, varsinki toka ne on iha sika hyviä! Ja näätte meidän kouluakin vähän :D
Tossa ekassa se joka puhuu on siis meidän koulun reksi joka kans ilmestyy tossa tokassa :DMun vanhempi hostbro Lewis on siis tässä tokassa videossa mukana, ja sillä on valkoinen kypärä ja sininen kaapu, sen näkee hyvin 2:35, se on ihan edessä, ja se on se jolla on vaalleemmat vaattet niistä molemmista kypärä päistä ja kans lyhyempi :DKelasin ett ku en saa mitään hyvitystä tästä vuodesta niin halusin valita hauskoija aineita :D
Joten mulla on nyt
Advanced english sitä en halunnunt, mut meidät pakottettiin sinne ku muualle ei ollut tilaa :(( Mennää läpi jotain runoija ja vanhaa enkkua siel D: hyi

Sit PHP joka on vähä niiku terveystieto oppia

Visual design joka on niiku suunnittelua ja designia ja se vaikuttaa tosi kivalta!

PhotoGraphy noh siis valokuvausta mutta sellasilla vanhoilla musta valkosilla kuvilla ja opitaan "tehä" kans niitä kuvia sitten jossain valohuoneessa :D? Mut noh tää päivä tais mennä siihen ku eka otin jotain kuvia mut sit lopulta vaan istuin ulkona yhes porukassa juttelemassa :D

Drama Jeeh, tää vaikuttaa tosi super kivalta ja hauskalta, vähän on nyt alussa ku ei tunne muita ehk vähän vaikeeta heittäytyä niihin rooleihin ku ei oo ehkä ihan niin itsevarma olo kuin yleensä..

Biology eli biologiaa :OO! x)

jaaa mä luulen että siinä oli kaikki :DD?

moikkaa!


14 comments:

 1. IIIH :) Sounds fun!! :D <3

  ReplyDelete
 2. ihan sairaan siistiä :D upeen näkönen paikka !

  ReplyDelete
 3. Sull kävi kyllä aika moinen tuuri perheen kanssa ja paikasta!!! :)) ny mäki haluun australiaa koska näyttää iha tosi kivalt!!! oon kadeeee!!!!! onks sä nähny jotai mega ötököitä? ;) tai isoi hämähäkki tai jotain ällöö... ;) viitsi nice ett sait nähä villej kenguruit ja sitt viel sait hyvii kuvii niist!! vielä kadempi!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihihihii... osuvammin ei voi sanoa, samaa mieltä täällä!!

   Delete
  2. Kieltämättä kävi kyllä tosi hyvä tuuri :D En oo ONNEKS nähny mitää kauheesti öllö öitököitä...vielä.. Joo siis nään kenguruita joka päivä monta kertaa, yks päivä meinattiin niitten takia myöhästyy koulust ku ne oli auton edessä...:DD

   Delete
 4. Oi kuulostaa ihan liian hyvält ollakseen totta! Ratsastat sä suomessaki?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoiks sä et haluisit ratsastaa vaihtovuotenaki? Itekin siis ratsastan ja huolestuttaa et jos lähen vaihtoo nii joutuis olla vuoden ratsastamatta...

   Delete
  2. Joo sanoin mä :) Joo siis siin voisi kyllä hyvin käydä niin ettet voi ratsastaa, mut kyl nyt melkee joka paikas on jonkin tapainen talli ees lähistöllä? Ja kannattaa sit kans ehk valita maakin sen mukaa ett miss on isoimmat chaanssit, mut se järjestö tulee kyllä ottaa sen huomioon ja ees yrittää löytää sulle paikan miss voit ridaa :)

   Delete
  3. Okei jee on ees jotain mahdollisuksii:)) nyt nimittäi oma hevone nii ratsastusta 6krt/viikko nii olis kamalaa jos ei pääsis yhtää ratsastaa...

   Delete
 5. Wow Janica! Sounds awesome! och vitsi va kivoga ämnen, lycka till!

  http://michellelinneabirgitta.blogspot.fi/

  ReplyDelete