Sunday, November 25, 2012

Dumb ways to die. So many dumb ways to die

Moi!

Elikkäs shoppailu postausta ois luvassa :) En oo ostellut niin kamalasti niiku mitä mä tein niitten ekoijen viikkoijen aikana niin siks mulla ei oo ollut toista tällast viel. Ku pitää koittaa säästellä rahoija vähäsen :)
Mutta joo asiaan!

A shopping post :). Haven't bought that much lately, because I've been trying to save some money 


I love this shirt! Even though in the pictures it looks blue when it is actually almost green..


Tää pinkki toppi on sama ku se sininen mut eri väri vaa :)


Kesä kun on kovaa vauhtia tulossa niin oon joutunut ostaa kaikkii näit kesä juttuija :D Ens viikoks on luvattu yli 40 astetta!!

Summer is on it's way so I've have to buy lots of lotions and after sun creams, haha :D They've promised over 40 degrees next week!!


 Me saatiin kans tällä viikolla vihdoinkin meidän senior takit. Ja oon ihan rakastunut siihen! Kaikki siis jotka on vanhimmalla luokalla (yr 12) nii saa. Tai no se pitää kyllä itse maksaa, eikä hinta mikää halpa ollut mutta mä en usko että oli ketään ketä ei ois hankkinu. Sit tohon taakse sai ottaa jonkun lempi nimen kans :) Kaverit taijuu ton mikä mulla on ;)
Siin sisällä on kans sellanen sala tasku ja sit siel on kans ihan kaikkien koko nimet listattuna :D Jopa mun!

We finally got our senior jackets, and I love it :D. It is something everyone in year 12 gets (or you do have to pay for them..). It has also a secret pocket inside and everyone name written in, even mine :D! You could choose a nickname on the back as well. My friends will get mine ;)


Vitsit meinas kyll mennä hermot tätä tekies ku oon tapellut nyt varmaa jo vaikka kuinka monta tuntia näitten kuvien kanssa ja loppuijen lopulta onnistuin ataa ne photobucketin kautta! Mut siinä kans kestää kauhee kauan ku kakki pitää linkata erikseen.. Niin jos ois kellää vinkkii ett miten te lataatte ne? ( ku toi picasa albumi on mul kai täyn)

Olisin tehnyt ehk toisenki postauksen tänää mutku täs nyt kesti niin kauan niin teen sen varmaan alku viikolla! :) Nii ja mulla on muuten ens viikonlopun lauantaina synttärit, joka on täällä ensimmäinen virallinen kesä päivä. Outoa :D

I would have probably done another post today as well but I am now too pissed of after hours of fighting with blogger and photo uploading...
So yeah. I'll probably do one in the beginning of next week. Oh and btw next weeks Saturday is my birthday, yay :D And it is also the first official day of summer ! How weird..

Lopetan postauksela aivan mahtavalla videolla. Ja tää on kai melbournilainen mainos? :D Varoitus se on tosi "catchy". Mutta joo kattokaa julkasu päivää ja sitten näyttö kertoijen määrää ;) Ei paha..Mä oon aika varma ett se on kohta "the new thing"

Gonna end this post with this video, and I think it is a commersial from Melbourne. :) And look out how much views it has got in sucha short time ;) Not bad..


xoxo Janica

4 comments:

 1. oi, miten ihania vaatteita! ja ihan sydäntä särkee kun siellä on kesä ja täällä talvi!

  tää oli ihana postaus, jo otsikosta olin ihan täpinöissäni, nimittäin toi video oli joku viikko sitten iltalehen sivuilla ja se kyllä oli tosi koukuttava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :)

   Hahah joo ei kyl oo ikävä talvea :D
   Aijjaa oli vai ? Täällä kaikki kans lauleskelee sitä x)

   Delete
 2. "you look lovely today" IHANA laukku, miekin haluun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mustakin! :D Ku näin sen olin ihan, omg pakko saada! :D Haha

   Delete