Thursday, November 8, 2012

Life's no fun without a bit scare

Mooi!

Sori en oo nyt viime aikoin postaillu :) Mut älkää huoliko koitan parantaa ja myös varmaa shoppailu postausta oisi lähi aikoina tiedossa.
Mitään kauheen erityistä ei ole tässä viime aikoina tapahtunut mutta katotaan nyt jost kuitenkin saisin jonkinlaisen tekstin väserrättyy, ja kans lisättyy nyt jo vähän vanhempia kuvia.

He ya'll! Sorry I have been really lazy with my blog the past couple weeks but oh well, I don't really see the point blogging if I don't have anything interesting to tell about.
I will start with some pretty old photos from Cora's birthday dinner :)

Alotetaa vaikka sillä ku monta viikkoa sitten oltiin ulkona syömässsä ja juhlimassa Coran synttäreitä, mistä kerroin videopostauksesta mutta laitanpa kuitenki neki kuvat nyt sitten tänne!Draamassa menee kivasti ja noin 5 viikon päästä ois ihan esitys luvassa, ja me esitetää siis Cruisible :) Ja se on tosi hauskaa kyl :D Meidän ryhmä on ihan huippu!

Drama is still fun and in about 5 weeks we will perform the cruicible :)


About a week ago it was halloween witch I noticed itsn't such a big thing here in Australia but that's allright because it's not usually in Finland eather, though we do usually have some kind of party to celebrate it.. I was really sure that this would be the most boring halloween ever, untill the night took an intresting turn when Jarrad came home and we decided (my idea) to go trick or treating to people we know dressed up as palmtrees XD Best. Costume. Ever. People's reactions when they saw us were the funnyest, expect the ones who worked at maccas, they did not have any kind of reaction!? Oh well, good night. And yeah it was the first time for both of us trick or treating..we are 16 and 20..

Viime viikon keskiviikkonahan oli halloween. Mä ekaks luulin ett olisi luvassa tylsin halloween ikinä! Mutta tämä sitten äkkiä muuttui kun Jarrad tuli kotiin ja hän kertoi olevansa menossa kavereittensä luokse ja kysy jos haluun tulla kans. Mutta mulla oli mahti idea ku päättettiin pukeutua palmu puiksi XD HAHAH! Oikeesti se oli paras asu ikinä! :D Käytii sitt kavereitten taloija läpi ja itse asiassa molemmille eka kerta ku käytii trick or treattaamassa, ja halloween ei siis ole mikään kauheen iso juttu täällä. Mut niin oikeesti ihmisten ilmeet ku ne näki meidät oli jtn nii hauskaa! Ja kans mentii mäkin drive throughun, mut mä luulen ett ne työn tekijät on zombeija ku niillä ei ollut minkäänlaista reaktioo?? Mutta kaiken kaikkiaan oli hupaisa ilta!


Sunnuntaina mä Jarrad, Liam, Paige ja Brett lähettii seikkailulle! Ja se oli kiva ku jarrad ei ees suostunu kertoo minne ollaan menossa ja kaikki muut sit kinas sille siite ett parasta olla joku hyvä juttu! Tää auto matkan piti kestää 20 minuuttia, mutta venyki sitten melkee kahteen tunii :D Ja aina ku kysyttii kui kauan viel ni vastaus oli 20 minuuttia xD.
Oltii vihdoin perillä tää paikka oli sellanen ihan mielettömän iso "valley" nimeltään Hanging Rock. Muuten kyllä paitsi että käveltyä tuli yli 16km ja vielä siinä helteessä...aaaghh se oli nii kamalaa, musta oikeesti tuntu että loppu oli lähellä :D Ja mulla oli ihan kauheee nälkä tän jälkee nii me vaa kaahattii lähimpää Fish and Chips ravintolaa. Ihan hauska päivä mutta myös uuvuttava.
Mulla valitettavasti ei ollut omaa kameraa ku mulla oli muisti kortti vähän aikaa hukassa jtn nää on kaikki nyt kännyl otettuija kuvia..

On sunday Jarrad took me and some of his mates to a mysterious place that he did not wanna tell about what it was or where it was. He said it would take 20minutes to drive there...ended up being the longest 20minutes in my life xD (almost 2hours!) and then we ended up walking 16km..
I was just literally exhausted, and it ended up being a pretty cool valley called "the hanging rock". Overall the day was kinda funny though :D

Kattokaapahan tarkkaan ;)

Sit sellasii uutisii että lauantaina me saatiin se kissan pentu josta oon puhunu!! Mutta. Sen ei pitänyt tulla meille vielä yli kuukauteen, mutta sen äiti oli hylännyt sen ja sit se oli tullut kipeeks joten se on tullut tänne meille hoivattavaksi..Eka näytti siltä että kaikki meni parempaa suuntaa mutta sitten on ollut pari alas menoa, ja aina kun näyttää siltä ett parempaan suuntaan oltaisiin menossa niin se menee taas pahempaan :( Ja se on niin polonen sellanen 7viikkoo vanha ihan sika laiha ja kaikkee..Alle 400 grammaa, mun hostmom just vei sen jo aika monetta kertaa eläin lääkärille ja se jäi nyt sinne tarkailtevaks, mut tän pikku Luna kissan tulevaisuus ei kyllä näytä kauheen hyvältä.
Meille kävi sit kans silleen että yks hänen veljistään oli näköijään kans kipee ja seki tuli tänne hoivattavaksi tosin vain siihen asti ett se on kasvanut ja parantunut. Ja sillä näyttää menevän paljon paremmin. voivoi!
Molemmat on kyllä aivan super suloisia mutta kans ku niitä silittää nii ne luut pystyy tuntee..

On saturday we got the kitty that I have mentioned before. Though we were not ment to get it till 8th of December, but sadly this poor kitty is sick so it came here, and us then nursing it. It is about 7 weeks old and so tiny and skinny! :( And always when it seems better it gets worse, and at the moment it is at the vet and they are trying to take care of it for some nights. Luna kitty's future dose not look so bright though :( And plus that we got her brother here now too! He is really skinny as well, but he is doing much better than what Luna is. And we are probably not gonna keep him just take care until he is well and old enough. They are freaking adorable!

Luna
Jack

Täällä on ollut tosi lämmin sää viimeaikoina siinä 30 palkeilla paitsi että tänään sitten ukkosti. Ja oikeesti jyrisi nii kovaa ett musta tuntuu että koko talo heilu ja sähkötki meni pariks minuutiks. Meidän varsa voi hyvin ja se siis oli parissa jossain mni jalka leikkauksissa mutta toipuu kovaa vauhtia :)!


Ja koska BB tääl ausseissa loppu elilen joka on noin 10000 kertaa parempi ku suomen veriso kaikkien ihan tosi wannabee ihmisii :D Olin iha koukussa ja katoin sitä joka päivä ja se oli niiku päivä ruitiini ja nyt ihan tosi outoo ku se loppu :P Joten tässä videota vähän maistijaisiks.

Bb ended, so I will also end this post with Oat's Ala Layla:xoxo Janica :)

11 comments:

 1. HAHAHAHHA Oats A La Layla on pelkkää parhautta, oikeesti yhyy miks bb loppu?! :( Oliko ees sulosin asia ikinä ku Ben kosi sitä sen poikaystävää finaalis aaws aaws aaaws!! :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo nii on!! Äläpä oli iha sika cuuute :D paitsi ett pakko myöntää ett oisin halunnu Laylan voittaa mielummin ;P

   Delete
 2. haha oats a la layla on iha mahtava :D kerranki tekee mieli kattoo bbtä... vuuuj noi kissanpennut on niii töpöi, toivottavasti ne viel paranee :(. ja pakko sanoo taas et noi sun uudet hiukset on aivan mahtavat :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se :D Joo kyl noi kisut kyl on nii cute ett sulattaa kaikkien syämmet ;) Kiitos!

   Delete
 3. tuitui, eka aattelin et blaah, jotain kissakuvii (oon koiraihminen :D) mut noi on ehkä maailman sulosimmat pennut ikinä!! toivottavasti Luna paranee!

  Ootko muuten törmänny mihinkään tossi erilaiseen kun suomesssa esim. kaikkiioutoja lakeja tms?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah :D Joo no valitettavasti kauheen hyviä uutisia ei oo luvan kannalta tiedossa! :(

   Ja mä katon jos voisiin lisätä noita juttuija johonki postaukseen :)

   Delete
 4. heheee janicaa tommone merilevä tyyli sopis sulle :DDDDDDDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. PALMUPUU!!!! Eikä mikäää merilevä :(

   Delete
 5. http://ansku-in-australia.blogspot.com.au/2012/11/blogihaaste.html BLOGIHAASTE SULLE, ole hyvä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toi linkki ei näköjään toimi, oh well!

   Delete
  2. Joo mä näinki jo sun blogista :D!

   Delete