Friday, December 28, 2012

I'm walking in the air

Heippa vaa kaikille :)!

Mullakin tämä loma on vihdoinkin alkanut, synttärit tuli ja meni, niinkuin myös maailman loppu sekä joulu. 
Tässä on sen verran paljon tapahtunut etten edes tiedä mistä alottaisin! Ihan varmana tuun unohtumaan jotakin, noh ei voi mitään.

Alotettais vaikka sillä että viikko sen jälkeen ku olin jo täyttänyt 17 niin pidin sit kuiteski pienen synttäri illallisen mexicolaisessa ravintolassa. Mikä oli musta ihan kivaa :D
Ja mut yllätettiin kans kakulla!

Hey everyone, so lately there has happened a lot and also the holidays finally started. So a week after my actual birthday I had a little birthday dinner at a Mexican restaurant :)


Ihan niin kuin jostakin Highschool leffasta niin me Year 12 ihmiset järjestettiin auton pesu päivä! Ja eka en meinannu jaksaa mennä mutta se oli loppuijen lopuksi hauskaa.

Washing cars at school.


Koulussa oli yks päivä "mufti päivä" mitä tarkoittaa sitä ettei tarvinnu käyttää koulupukua. Ja meillä oli chirstmas theme, niin melkein kaikki sit pukeutu johonki joulu teemaisee asuu :D Sit kans pysty ottaa kuvan joulupukin kanssa ja mun kaveri porukalla oli tällanen juttu ku Secret santa niin me pidettii tää samana päivänä sit kanssa :)
Mä sain lahjaksi kynsilakkoja, meikkiä ja käsivoiteit, mikä on ihan hyvä jos miettii ett nää tuli jätkältä, haha :D

We had mufti day at school, meaning we didn't have to wear our school uniforms, and people were dressing up to something that went a long with the theme, witch was xmas :) Me and some of my friends also had this secret santa thing, so this day was the day we exchanged our gifts!


Myös valtava joulukuusi on pystytetty!
Chirstmas tree, yay!


Koulussa kans riitti kiirettä, meillä oli vihdoinkin se meidän draama esitys koulun ulkopuolella mistä mulla valitettavasti ei löydy mitään kuvamateriaalia :/ Mutta kivaa oli. Onnistuin kaikessa tässä kiirreessä kans tekemään piparkakku talon koulu assigmentia varten, ja onnistuin tekemäänn siitä ihan sika ruman. Haha :D Koko hostperhe koitti pidätellä kyyneleitä ku naurovat nii paljon, ja siis sen koko tekeminen oli vaa katastrofi hahah :D Koulussa kaikki kuitenki kehu sitä niin mä ja mun hostmom vähän huolestuttiin että ihmisillä on varmaan näkö huonontunut tai jtn..

It was really stressy at school during the last days when all the assignments had to be handed in, and one of these included me doing a gingerbread house, and omg it was just a catastrophe  Everything was flying everywhere, and my host brother Adam despertly tried to save the situation. I then managed in the end to create one of the ugliest gingerbread houses I have ever seen, hahah :D 
We also had our drama performance the same day but I didn't get any photos from there when I forgot my camera :/


Olin kans kattomassa hostmomin kanssa The Perks of being a wallflower, joka oli ihan sairaan hyvä leffa! Suosittelen!
I went to see Perks of being a wallflower together with my host mom, such a good movie!


Keskiviikko iltana mun kaveri Lily piti sen 17vuotis päivä illallisen, Meidän oli tarkoitus mennä yhteen ravintolaan, mut se tarjoilija oli mokannu tilauksen joten mentiin puistoon, ja kaikki otti jotakin eri paikoista ja syötiin siin sit yhes. Must just kiva :D

On Wednesday evening after school Lily had her 17th Birthday Dinner :) The place she had booked had made a mistake so we ended up eating in the park, where everyone ordered their food from different places,  I really liked it though! :)


Torstaina olikin jo ensimmäinen lomapäivä ja me sit kaveriporukalla päätettiin lähteä vesipuistoon, Jamberoohon! Sinne kestää monta tuntia aijaa joten tavattiin jo 7 aamulla ja oltiin perillä noin 10 aikoihin. Siellä oli siis kaiken maailman vesiliukumäkeijä ja altaita :D Oli ihan sika kiva päivä ja oltiin siellä joku 6 tuntia, ja meitä oli noin 20 henkee :) 
Ainoo huono juttu oli ett me kaikki melkee palattiin, myös mä, ja nyt on sit kasvot sekä hartiat ollut tosi kipeitä! :(

On Thursday my summer/xmas vacation finally came! Haha, I missed the one back in Finland when i was working and then came here so I had been waiting for this for a really long time.
But me and 20 people had decided to go to Jamberoo (a water park). And we left early in the morning, at 7am, and we were then there already 10am :) And we spent about 6hours there! There was many different kinds of pools and slides and it was a lot of fun :D!
Though me and many others burned ourself's which was the only bad thing :p


Perjantaina oli sitten "maailmanloppu" ja mun yhel vuoden vanhemmal hostveljel Lewisil oli sen 18v synttäri juhlat.  Ja tänne tuli ihan järkyttävän paljon porukkaa, ja sellanen valatava teltta pystytettii pihalle ja sen sisällä oli joku dj jonka se oli hankkinu ja kaikkia diskovaloija ja savukone ja kaikki.
Mut mä voin vaa sanoo oli ehk yks parhaist bileist mis oon ikinä ollu. Siellä oli kanssa porukka munkin kavereita joiden kaa hengasin ja sit ku ne lähti nii vietitn loppu yön randomien kaa ja sain uusi kavreit :) Mut oikeesti näis bileis oli sellanen fiilis ku ois ollut jostain leffast tai jstn Tumblr kuvist, haha :D
Olin vaa niin onnellinen, ja sit mä tanssin oikeesti melkeen koko sen yön nii paljon etten kykenyt edes kävelemään tän jälkeen. Ja kaikki, (jopa kaikki jätkät) tanssi ku viimestä päivää, no hei olihan kuiteski maalman loppu ;)
Mä luulen ett nukahdin sit joskus 4 aikaan yönä. Mulla ei valitettavsti oo paljon kuvia tältä illalta joka jäi harmittamaan, mutta ku nautin nii kovasti etten ehtinyt ottaa! Ah <3

On Friday my hostbrother Lewis had his 18th birthday party. There came a lot of people here and we had gotten a big white tent where so people could also be outside and inside that tent there was a hired DJ and these cool lighting and even a smoke machine!
I had such a good time, and danced so much that my whole body was throbbing the day after, haha :D
And it made it just more awesome when it was on the "end of the world day".
But yeah, awesome night, and I think I crashed about 4am :)


Ihan kun ei olisi jo tarpeeksi väsynyt kaiken jälkeen niin Lauantaina olikin heti jo toiset blieet. Tällä kertaa Martinin 18vuotis synttärit, mut tällä kertaa kyllä vähän pienemmällä porukalla kuin mitä viime yö :)
Teemana oli Indians and Cowboys, ja se oli hauskaa kun kaikki oikeesti pukeutu. Oli hauska ilta ja mä löin ekaa kertaa elämässäni Pinataa! :D Nukuttua tuli vähän huonosti ku nukuin MAAILMAN pienimmillä sohvalla.

And then the next day there was 2nd party! 
This time it was Martin's 18th, and there was a theme which was "Cowboys and Indians". And I thought it was good when everyone actually dressed up, I went myself as a cowboy. And here I also for the first time in my life hit a Pinata :D Wohoo.
I ended up sleeping on this tiny couch which wasn't maybe that pleasant..
Sunnuntaina kaikkien näitten päivien jälkeen olin oikeesti niin kuollut. Olin viime yöt nukkunu vähän ja oudoissa asennoissa ja paikoissa ja viel ku oli ne hartiat palanneet ja olin tanssinut niin paljon etten edes kykenyt kävelemään enää normaalisti. Se muistutti enemminki Zombin haparoinnilta, haha :D

On Sunday after these 3 days I was so sore and felt so ill.I was sun burned, exhausted, tired and just felt sore everywhere.


Sitten koittikin jouluaatto! Paitsi täällä sitä päivää ei kovasti vietetä, vaan se on ihan normi päivä melkee. Mä olin päiväl shoppailemassa ja sit illemalla mentiin aijelee ja kävelee ympäriinsä kattelee jouluvaloija. Ku nää aussilaiset vetää sen samaan malliin ku Jenkkiläiset. Ja siis kadut oli ihan sekasin, kaikil jotkut glow stick puvut päällä, ja kaikis talois joulu koristeita melkein liikaa. Vaikka musta se oli kyl ihan siistii :D Sit mentiin mun Host iskän isovahempien luo, keitten talo oli samal taval ja sit chillailttin siin. Ainii ja törmättiin kans joulupukkiin!

Then came Christmas eve, though here in Australia it was almost like a normal day. I went shopping and then on the evening we went to look at all the Christmas lights, and omg the streets we're going crazy :D Even Santa was there! We also visited my host dads parents, chilled there for awhile and then went home. 


Jouluna sitten syötiin Croisantteija aamupalaksi, ja sitten avattiin lahjat. Tämän jälkeen suunnattinkin sitten sukulaisten luokse ja tuntu ku seki ois ollut jostai leffasta. Jotenki vaa miltä se talo näytti ja millaset ne ihmisiet oli :D Meidän oli tarkoitus mennä vesihiihtää mutta valitettavasti satoi niin me jouduttii siirtää se toiseen päivään, mikä oli pieni pettymys.

On Christmas we ate Croissants for breakfast and then opened our gifts. After that we headed to some relatives place and spend our Christmas day there, we were meant to go water skiing but it was raining so we had to change it for some other day. 

That's the xmas spirit! :D
Tässä aika lailla chillailtu sen jälkeen, eilen tuli kans nähtyä The Hobbit, ihan sairaan hyvä leffa! Vaikka siinä oli aika paljon niiku "fillereitä" ja kyl vähä ihmettelen ett ku ne aikoo tehä siit 3 leffaa ku materiaaliakaan ei ihan nii paljo ole, noh mutta tykkäsin silti, suosittelen lämpimästi!

Been just chilling lately and yesterday I also went to see The Hobbit! And it was so good, I recommend it :)

Jack voi hyvin ja on kasvanu ihan sikana viime aikoina, se on tosi vilkas mut se tykkää siit ku sitä pitää sellases vauvva asennos ja sit se yleensä alkaa nuolee sun nenää tai jtn, naww! Oon tosi harmissani ett se lähtee viikon päästä :(

Jack the kitty is doing really well, and he's grown so much lately, gonna be sad when he leaves in a week! :(Tässä tais olla kaikki tärkeimmät :)! Mutta mulla on kysymys. Haluatteko mielummin pitkiä postauksia vähän harvemmin vai vähän lyhyempiä mutta useammin? :)

xoxo Janica

2 comments:

  1. vitsi ni har de varmtt!!! o allahade panosta kivasti på dräkterna! :) o vitsi kiva att de e kova meno pääll:DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ja vet de nästan fö varmt..haha :D Joo ja tyckte de va just bra när alla hade kunnon panostus :)

      Delete