Wednesday, January 16, 2013

I can be the one to set you free

Chao people!

Mä nyt oon koittanut ottaa mun niskasta kiinni ja postailla vähän useammin, ettei käy niinkuin Joulukuussa kun jouduin tekemään yhden aivan liian pitkän postauksen..

Maanantaina tuli vietettyä päivä Sydneyssä, ja mentiin 3 tunnin ilmaiselle kävely kiertueelle. Ja taas sitä saatiin todeta kuinka valtava kaupunki se todellisuudessaan on. Se meidän opas oli kans tosi hyvä ja se kertoili kaikkia random faktoija ja sai kaikki historiallisetkin jutut kuullostamaan jännältä, ja tuli paljon opittua ja nähtyä :)

On Monday I spent my day in Sydney, and we went on this 3 hour long, free, walking tour. And once again I got to realize how big city it really is. Our tour guide was really good and she told us a lot of random facts and she even got the historical stuff sounding interesting. So I got to see and learn a lot :)


Sitten käytiin käymässä China Townissa ku en ollu vielä sitä nähnyt ja se oli just hieno, ehdittiin kävelemään 5 askelta ku meidät saatiin jo ylipuhuttua menemään kiinalaiseen syömään lounasta ja se oli just hauskaa ku meillä oli kahdelle henkilölle noin 5 tarjoilijaa haha, ruokakin oli tosi hyvää! :)

Then we went to China town where I hadn't been yet, we took about 5 steps and we were already persuaded to this cute little restaurant. And it was funny how we were only 2 people but had about 5 waiters, haha.


xoxo Janica

2 comments:

  1. Awwawawawaaaa 12 päivää ni meikäki pääsee sydneyyn hengailee. Ihanii kuvia ja nähdään ! :DD

    ReplyDelete