Saturday, January 5, 2013

Do you think about me when you're all alone?

Hyvää uutta vuotta kaikille! // Happy new year everyone!

Maanantaina olikin sitten aika sano heipat vuodelle 2012 ja toivottaa 2013 tervetlleeksi! Ja mulla oli kyllä ihan huikee uusvuos!
Lähin nimittäin mun host isän, ja sit hänen tuttavien kanssa veneilemään ihan Harpers Bridgen lähelle ja siellä vietettiin koko päivä ja yö.
Sydneyssä nimittäin on kait maailman parhaat ilotulitukset ett kuulema voittaa jopa New Yorkin, tai näin mulle ainakin kerottiin. Oli kyllä hyvä että mentiin veneellä ku ihmisä oli niin hirveesti maalla, ettei sitä maata ees näkyny! Ja kans pieneijä seka isoija festareita joka puolella.
Meitä oli 6 henkee sellases moottori veneessä ja siinä sitten syötiin ihan pihviä illalliseksi joka me grillattiin, ja oli kans jälkiruokia ja skumppa lasitkin kilisivät.
Oli ihan tosi hieno ja aurinkoinen päivä ja jokasella oli omat bileet menillään niitten veneessä, mä jopa näin yhden veneen keillä oli suomen lippu!

On Monday it was the last day of 2012 and I had such a great New years eve! I went with my hostdad and his friends with a motorboat into Sydney to see the fireworks. I'm happy we took the boat because on the land there was just so much people! We we're 6 people and on the boat and we had a stake dinner and everything that we grilled by our self's, and also dessert and champagne, everything you needed. :)
It was a lovely sunny day and fun how everyone was having their own little party in their boats, oh and I even saw a boat with the Finnish flag!


Kello 9 oli ensimmäiset ilotulitukset jotka oli vähän niiku anto maistijaisen siitä mitä oli luvassa ja sitten keskiyöllä toiset, ja vitsit oli kyllä tosi huikeeta! Sellä oli kans lentokoneita jotka kirjoitteli taivaalle ja sit siel oli yks joka oli ihan hullu lentäijä joka tulee sinne kuulema joka vuos ja se teki sellasii ett se tiputti sen koneen aika pitkäks aikaa ja sillee viime tipas kääns takas ylös :D Ja sit meilläki oli kaikkia glowstickeijä ja partyhats, haha :D
Kotona oltiin vasta sitten neljältä aamulla!

At 9pm was the first firework show and then there was a 2nd one that was even better at midnight. And woah, it was amazing! There was also some airplanes "writing" on the sky and this one guy who was just crazily flying it :D And we didn't get home until 4am. Keskiviikkona olin ekaa kertaa vesihiihtäämässä! Mentiin tuttavien luo jotka oli asuntovaunulla camping alueella ja heillä oli sitten vene siellä ja se oli siis ihan joen vieressä, ja pakkohan sitä itsekkin piti päästä kokeilemaan. Kaikki muut oli tehnyt sen monta kertaa ja olivat nii kamalan hyviä siinä.. Ja mua epäilytti kyllä tuunko ees pääsee seisomaan ja kun mun vuoro tuli oikeesti tärisin innostuksesta mutta kyllähän mä pääsin, aika monen yrityksen jälkeen..:D No ei se oli ihan tosi hauskaa paitsi ett mulla oli yks aika kivulias tiputus ku ne teki sellasen mutkan ja mulla on siitä asti ollu kroppa vähän kipeenä. Mutta hauskaa oli :)
Sitten kans oli pakko koittaa sellaisia tuubeija, mistä mulla valitettavasti ei ole kuvia nytten mutta kaks rinkulaa pistettiin sinne perään kiinni ja sit vaa menoks, oikeesti se oli paljon vaikeempaa pysyy mukana ku mitä eka aijattelin, hahah :D Ja olin muutenki jo ihan ryytyny mut hauskaa oli, nii ja se vesi oli ihan tooosi lämmintä, iha ku josain kylpy ammeessa.

On Wednesday we went water skiing and for me it was my first proper time. We we're at this camping place where some family friends were staying and they then also had a boat there and all the equipment needed. And ofcourse I had to get to try it myself, though it took pretty many times to get up for me but yeah it was so much fun :D And I'm proud that I actually did get up, and I can say when my turn came up I was so excited that I was shaking hahah. I did have a bit of a nasty fall so I've been pretty sore after it but oh well, it was worth it. Also the water was so warm! I also got to try tubing, and it turned out not to be as easy as i thought it would be, heh..xoxo Janica

6 comments:

 1. WOW, näyttääpäs hienolta! Ja kyllä nuo ilotulitukset voittaa 'Suomen ihan 100-0!
  oii, ois kyllä ihana päästä vesihiihtämään, onneks myös täällä kotona voi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo ei kyllä ollut iha samanlaisia ku suomes :D Nii onneks voi, täälläpäin vesihiihto on kait aika iso juttu :)

   Delete
 2. Vitsi fina fyrverkerier Janica!! Gott nytt år!

  ReplyDelete
 3. Vitsit fina raketer, påriktit man måste vänta här för att se någo :D
  Kiss have fun ;)

  ReplyDelete