Monday, March 26, 2012

Mega Vaihtari Postauuusss

Moiii :))

Juu siis en oo nyt kirjotellu ku ei yksinkeratsesti oo ollu mitää kiinnostavaa meneillää..:D:D
Kokeet on alkanu ja munki pitis varaa tohon äikkäää harjotella (oon siin surkee D;).
Olin perjantaina kaupungilla hengaa ja todettiii ett ei ollu oikeesti mitäää paikkaa tai menoo :OO Ja sit eilen olin kattoos ton Hunger Games, joka yllätti mut :o en oottanu kauheesti siltä mut joo hyvä oli, suosittelen :))! En oo lukenu noit kirjoija mut kelasin kyl :D.Ja meilki vähä säätöö lippuijen kans ennen...:D


Mutjoo kelasin tehä tällasen vaihtari postauksen ku täst mun blogist on tullut aika ei vaihtariblogi XD sori sori lupaan parantaa :'').
Eli siis oon lähdössä STS kautta ja musta ne on toiminut aika hyvin :) Ett eka hain kans Ef kautta mut ne mokas mulla :S Siis ku mä niiku pistin hakemuksen molempii ja sts soitti melkee heti haastattelu aikaa kysellen ja sillee mut sit Ef sano ett mul on se niil vast monen viikon pääst. Ja sanoin voin kyllä tulla aikasemmin (kato Aussi paikkoija on rajotetusti). Mut ne sano ett eiii on siel viel sit paikkoin jälellä, NOH sitten kun mut oltii jo hyväksytty tonne sts:ään, nii ne EF soittaa päivä ennen haastattelu ja sanoo ett voitsä viel tulla mut kaikki aussi paikat on kyl menny... e__e just ku viel sanoin. Noh STS se sit oli :))

Sit haastattelusta, mä jännitin sitä aika paljon mutta joo se oli oikeesti iha turhaa :D
Se pidettii kampin Robertsissa ja mun haastattelija oli vanha vaihtari joka itekkin oli ollut Ausseissa jtn vaa pari vuotta vahnempi :) Ja se oli tosi mukava kans :D! Se haastattelu pidettiin enkuks ja mulle se ei ainakaa ollu ongelma, ja nojoo tuntu kyl ett ne kyseli iha kaikkee :D Meni mun elämää läpi...heh. Poika ystävistä alkoholin käyttöön :'''D.
Mutjoo hyvä fiilis siit jäi ja sit lopuks se sano viel ett koht saan tietää pääsinkö sen läpi, ja sit se lisäs "no mä en ainakaa näkis syytä ett miks ei".

Sit meni pari päivää, ne soitti ja TADAAM mut oli hyväksytty :DD Hihihiiii :))
Meni jokunen aika ja sit mulle lähetettiii iha VALTAVASTI papareita ja tehtävii D;. Piti tehä kuva albumii, kaikkii maailman esseitä, opettajien kaa vaik mitä, lääkärin todistus ja ksyymyksiii kauheesti. Voisin jatkaa tota listaa vaik kuika kauan...!
Ja vaa yks kuukaus aikaa tehä se kaikki. Mut onneks oli sillee ett pysyty soittaa sinne jos tarttis apuu ja eka olin sillee apua en haluu soittaa ku se on vrm nii virallista. NO EI OLLU :D Siel ne vaa naureskeli ja tuntu ku jonku frendi kaa ois puhunu puhelimes.. ett siit tosi iso plussa :)!


Kohta mulla ois sellanen info viikonloppu lahessa jossain, minne mennää ja nukutaaa yks yö ja opitaan :D
Samal mä tapaan kans kaikki noi muut vaihtarit :) varmaa kans ne jotka lähtee munkaa samal koneel jne :DD. Jeeeeh :D
Hostperhee en viel tiiä ja ootan nii kovastiiiii ÄÄÄÄ miksei se tuu jo :(? Yhhyyy D: Mut siis joo en kyl keksi mitä muuta kertoo :D Kysyä voi jos haluu tietää jtn :P

Ohhoh tais tota teksiii tas tulla aika lailla..:DD:D
Kiitti jos jaksoit lukee, ja kiva jos autto jtn toista vaihtarii emt..XD
Ps. MITÄ HITTOOO TOI LUMI TUOL ULKONA ON OLEVINAAN D:?
Pps. Vaihdoin aika paljon blogin ulkoasuaa, mitä pidätte? vai onks iha järkky :D:D?

Sayonara Bitches ;)

4 comments:

 1. ääh tosi siisti blogii ! mutt et saa feidaa kylmäst suomest jonnekki lämpimään austraaliaan! tulee hirvee ikävä !

  ReplyDelete
  Replies
  1. No soriiii cx, tulee suaki ikävä D;, mut hei sit pitää nähä paljon ennnen ku lähen :))Nii ja thänks :D!

   Delete
 2. Vähänkö kiva lukea miten toi STS:n kaa menee! :)
  Ite oon lähdössä Tammikuussa Ausseihin Exploriuksen kautta. Huh! Lucky you sun ei enään tarvitse täyttää vaihtopakettia! Mun pitää palauttaa nyt pe ja on viel vähän tehtävää..
  Ihana Blogi sulla! Käy kurkkaamassa mun vaihtariblogia jos haluat www.emmamay-22.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti :D!! Jooo, i can feel your pain mate ;D Mut siistii meen tsekkaa ton sunki blogin :)!

   Delete