Thursday, March 29, 2012

In a nutshell

Booh :)
Jos vaikka alottaisin tosta otsikosta..
Tänään ku istuin psykan tunnilla nii yks kaveri joka istu pari rivii edempänä lähetti mulle lapun johon se oli piirrelly jtn saippuakuplia ja yksiarvisen ja jtn muutaki outoo. Ja sit siin luki In a nutshell, tai no eka luin Ina Nutshell ja kelasin ett se on joku henkilö yritin siin muitten huomaamatta niile huitoo ett kuka hitto on Ina Nutshell mut joo se selivski sit tunnin loputtua vasta ettei se kukaa henkilö ole :D. Ja siis tää hänen piirrustus on hänen oletus minun maailmastani?? Öhhh..ok? XD Mua tää nty vaa huvitti, iha ku olisin joku kaikista pahin huumeitten käyttäijä ja jtn emt, hahah :D

Tässä tämä kaunis kuvateos onkin!
By Anna
Maanantaina oltiin Roxyn kanssa Mäkkärissä ja sitten siellä me poksauteltiii sellasii pilleij. :'DJos haluutte nähä hauskan videon siitä nii se löytyy täältä Roxyb blogista --> Klikkaa mua!!
Aloin täs pari päivää sitten katella että mistä ihmiset on löytänyt mun blogiin, nii sieltä paljastu että epäilyttävän monta on löytänyt tänne intilaisen huumekauppaan kautta...!?!? umm wtf XD
(Voi voi Roxy busted) Mut hei ei siinä mitään ett tere vaa kaikille intialiaisille huumekauppiallie! ♥ Viime aikoina muuten ollut vähän sellanen perus vitutus ja vähä angst, ja se on niin outoo ku ei mulla koskaa melkee oo!
Noh eiköhän se viikonloppu piristä sit.. Ja taas vaihteeks olis ihan liikaa ohjelmaa viikonlopuks ja jostakin on pakko karsia. Just tyypillistä ett kaikki päättää tehä kaiken samaan aikaan ja maanantaina ois kaiken kukkuraks viel matikan kokeet..Jee..


Kyllä sitä tekstiä nyt näyttää syntyvän maailman epäturhimmista asioista. :D Noh kaikki on hauskempaa, kun olisi tarkotus lukee enkun kokeesee... Noh pakko sitä kait on jatkaa.
Sayonara bitches ;)!

6 comments:

 1. Joo olen siis intialainen huumekauppias ;)
  Janica du e söt <3 :D fast int när du paljastaa att ja e en intialainen huumekauppias >:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. No soriii att ja sa nu såhär ti alla..=// xD Hehee du mee <3

   Delete
 2. Bloggen e påriki bra, med kivoga bilder (; You have a new follower

  ReplyDelete
 3. Hahha de e så du!! e lite stolt över att min vackra bild e på din blogg :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah :D Nå en sån mestar verk måste ju slippa ;)

   Delete