Tuesday, May 8, 2012

60days

Moikka kaikki! :)
Siis voittekste kuvitella ett aussiin lähtöön on enää 60päivää! (Tai no kellon mukaa 59) Voi hellanlettas sentään. :D Ja päivä päivältä se alkaa tuntumaan todellisemmalta. Kohta tää tyttö on maailman toisella puolella !!!

Mutta joo en oo nyt kauheesti kirjotellut ku ei mitään sen kummempia ole viime aikoina tapahtunut.
Mitään sijoitus tiedoista ei vieläkää kuulu. 
Mut torstaina kävi sillee ett Nora anto mulle kaks leffa lippuu mitkä oli pakko käyttää sinä samana päivänä ja se ei ite ehtiny. Sit olin vaa jess ihanaa :D Mutta sitten tuli sellanen pulma etten meinannu löytää ketää joka pääsis munkaa! Mutta onneks löysin lopuski jonkun. Niin menin sit mun luokalta olevan Andren kans kattoo Pproject x. Ja ihan sika hyvä leffa oikeesti!! Välil kyl mietin ett onks täs leffas mitää järkee mutta se ei todellakaa ollut tylsä. Suosittelen! Ja soundtrack kans tosi hyvä :).


Ei ollu kameraa mukana jtn tässä aika vanha kuva Andrest.


Ja oon ollu täs kipeenä. Ett viikonlopuksi oli suunniteltuna vaik mitä kivaa mut sit kaikki jouduttii peruu :(
Piti esim. mennä leffaa kattoo The avengers Sofian kaa ja sit porukala Lindalle yötä. Mut noh minkäs sille voi. Tuntuu kyllä vieläkin ettei huomen viel jaksais mutta on pakko ku on sitä hemmetin jumppaa..Kivaahan se kipeenä on jumpata - . - hmph.

COMFY 
Lauantai iltana tosin pidettii "netti kamuijen" kaa joita on ympäri maan sellaset "juhlat". Eli kaikki laittauduttii oikein hienoiksi ja mekot ja kaikki päälle ja sit webit päälle :D Kuullostaa vrm tymält mut ihan tosi kivaa must :).


Random fact. Mulla on maailman oudoimmat silmät enkä oikeen tiiä että tykkäänkö mä niistä. Ne on eri valoissa eri väriset ja joskus ne näyttää ihan ruskeilt tai vihreilt. Mut useimmiten ne on kuitenki sellaset aika vahvasti keltasen väriset. Ja keskel sellast epämääräst oranssii. heh. Kaverit kutsuu mua keltasilmäks (AHEM TOPSU). Ja sit vaihtari hommas kysytti silmien värii nii en mä nyt siihen keltasta voinu pistää ku kaikki ois ollu sillee joo weirdo ei haluta tota meille :'D. Pistin sit vihree. lol.


Sit vielä sellasta asiaa että kävin tänää ottaas kuvan uutta passia varten ja ostaas uuden matkalaukun! :D Ostettiin isoin mikä kaupasta löyty, ja se on tosii ihana. Sellanen iso ja pinkki! Ja eiköhän se tarpeeksi iso ole kun mä itekkin mahduin sinne sisälle ;).


Eip mull sitten muuta.
Sayonara~

2 comments:

  1. Oii, ihana tää sun blogi! Oot tosi nätti ja tykkään sun tyylistä. :) ♥ mäkin haluaisin ausseihin!

    http://lovinclothes-tuulia.blogspot.com/

    ReplyDelete