Monday, May 14, 2012

Topsu 17v :)!

Moii kaikki!

Kertoisin nyt tästä viikonlopusta eli siis perjantaina vietettiin Topsun 17v synttäreitä. Eka oltiin foorumin ravintola maailmassa syömässä. Ja yhdistettii pöydistä oikee pitkä jono ett kaikki mahtuis.


Sen jälkee lähettiin kohti Vuosaarta ja mentii eka lohikäärme puistosta josta me sit aika äkkiä jouduttii lähtee juokssen pois..:)
Sit käveltii kaatosatees ja kauheesti kamaa raahaten Uutelaan (lähellä aurinkolahtea) ja jotukut ei sit jaksanu ja lähti pois mutta kyllä meillä aika iso porukka jäi. Ja siellä oli katos ja pöytä ja kaikki! Siellä sitten vietettiin iltaa aika monta tuntii ja pakko sanooo ihan tosi hauskaa oli. Ett ku oon ollu kipeenä nii tää sit piristi aikaste ja oli just sitä mitä kaipasin. Ja tapasin kans monta uutta tuttavtuutta ja kaikki oli tosi kivoija :)!


Mutta perjantaina iski mulla ensimmäistä kertaa sellanen olo etten haluaisi lähteä pois. Ku juuri nytten on kaikki täällä niin hyvin! Ja tajusin miten paljon tuun kaipaamaan kaikki näitä ihmisiä täällä :(. Kotiin tulin sitten aikaste myöhään..


Mutta joo lauantaina mä ja mun äiti lähettii maskuun (sijaitsee naantalin lähellä). Ja siellä mentiin tuttavaperheen luoksi yötä. Ja ne oli just hankkinu uuden marsuvauvvan, ku toinen menehty ja niillä oli yksi joka kaipasi seuraa. Ja se oli IIIHANA, ja niin pikkunen :3! Ja se muistutti vähän meidän toista marsua. Mulla on siis ollut kaksi marsua Friida Ja Velma, toinen kuoli enenn ja toinen kesän jälkee.

Velma ♥ ;c
Friida :< ♥
Tänäään käytiin mummin ja ukin luona ja sitten joudutti tulee aikaesmmi kotii ku broidi on kipeenä. Ja ite lähin sit hakee Topsuu ja se tuli vähäks aijaksi meille. Nii ja hyvää äitienpäivää kaikille :)!

Sayonara~

2 comments:

  1. ihanan piristävä blogi sulla on, tuun aina hyvälle mielelle! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoos :))! Ja mä tuun näistä kommenteistä hyvälle tuulella kanssa :D

      Delete