Sunday, May 20, 2012

Im on the pursuit of happiness

Heippa vaa kaikille :)

Elikkäs ihan vaan kuulumisia kelasin tulla kertoilemaan. Tää viikko on ollu semi perus, tiistaina mentii maastoo ridauskes ja se oli must kyl ihanan chilli tunti. Keskiviikkona mä kävin leffas äitin ja broidin kanssa ja oli The dictatorin ensi-ilta :) Oikein hauska leffa oli. Sit mä näin Sofian ja käytii vähän asioilla..ostamassa pari lahjaa :)) Ett läheiset kaverit tietää missäs kaupassa oikee käytii mutten sitä täs nyt en viitti sanoo :D. Ja sen jälkee Sofia tuli meille ja pidettii sellanen läskittymis ilta x)


Sit toisin kuin muilla niin meillä kyllä oli koulua perjantaina... - . - Ja kaiken lisäksi vielä koe! Ett sinne meni se vapaapäivä. Mut sit Adde oli tuono kouluun kakkua niin kokeen jälkee me sit kaikki mussutettiin sitä :D.
Tän jälkee näin Topsun kaupungilla, ja hain yhen uuden mekon jonka olin varannu, ja sit ostettii loput lahjoista. Nii ja sit käytii kans raxissa :)

Sitten mentiiin meille laittautumaan valmiiksi Janan ja Trinen 17v synttäri bileisii :))! Jana ja Trine ovat siis molemmat pari minun ihan parhaista kavereista.


Sit käytii hakee osa tuolt metrikselt.


Ilta meni oikein mukavasti..tai no tais ehkä mennä vähä yli. Mutta joo kaiken kaikkiaan oli tosi hauska ja vauhdikas ilta :D! Mutta hei kuvat kerovat enemmän kuin tuhat sanaa ;) Joten tässä olisi nytten sitten muutama.


 Aamulla olo oli sit vähä...noh ei kauheen hyvä :'D

Mutjoo ei mul muuta :)
Sayonara~

2 comments:

  1. Vähän söpöt noi sun sukkikset!! :D Ja sulle on haaste mun blogissa! -> http://llllinda.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti :D Ja teen ton haasteen heti kun ehi, huomen salee :)

      Delete