Monday, April 2, 2012

The official trolling day

Hyvää aprilli päivää kaikille!
Ekaks olin kelanu ett pistäisin tänne jonku jutun etten pääsekkää Ausseihin mut emmä sit viittiny..:D:D
Vitsi mua harmittaa ku tää päivä piti osuu sunnuntaille ku mulla ois ollu vaik mitä kaikille kavereille kouluss ja sillee :''(.
Torstaina mulla oli se enkun koe ja se meni yllättävän hyvin! Ett nyt vaa peukut pystyy. Oltiin Limpan kanssa kaupungilla pyörimässä käytii kaupois ja valittii toisillemme vaatteit mitä piti kokeilla. Ja sit käytii mäkis .Sen jälkee lähin yhen museon avajaisiin ku siel piti esittää yks lyhyt elokuva missä mä oon, mutta sit lupa lappuijen kanssa oli ollut jotain häikkää nii sit se ei ollukkaa siel :'(.


Perjantaina olin taas kapungilla ja mun oli tarkotus löytää mun kaverille synttäri päivä lahja muttei sielt mitää löytynyt.. Joten päätin sit ett se saa lahjaksi päättää et joku pv mennää leffaa, ja se saa ite valita minkä, mä maksan sit karkit ja liput :).
Sit myöhemmin olikin ne synttärit eli mun kaverin Lauran joka asuu tossa naapurissa. Ja Laura on siis tällanen mua vähän nuorempi tyttö joka on mulle ihan niiku mun pikkusisko :)) 
Siellä sitten syötiin paljon, naurettii ja lopuks katottii viel Titanic. Ja sitä ei voi koskaa kattoo liian monta kertaa ;).
Synttäri sankari :)

Tässä yks hauska video sielt..:''D Haha


Sit myöhää samana iltana, mun iskä tuli kotiin ja lähettii Messilään. Ja siis jos joku ei viel tiedä nii mun isä siis asuu Sveitsissä työnsä takia ja tulee tänne suunillee joka toinen viikonloppu.
Launtaina taiskin olla viimenen päivä ku mäessä tää vuos. Ja ihanaa oli! Paitsi jotenki me kaikki oltii ihan sika laiskoij eikä kauan jaksanut laskee. Mut ihan kivaa oli. Tuli muuten mieleen ett ens vuon en taidakkaa sit päästä laskettelee, eli tulee aika pitkä tauko siihe ett millo ens kerral pääsis..
Illalla meille tuli vieraita ja siinä se ilta sitten kului mukavissa merkeissä.
Ja hei! Kai te kaikki muistitte sammuttaa valot tunniksi eilen ku oli Earth hour ;) (Ett siel mun käskystä kaikki jouduttii tunnin iha pimees istuu..xD)


Tänään tultii sit kotii ja mä oon laskenu matikkaa tunti tolkulla ku huomen koe. Ja hei oikeesti kerranki mä taijuun jotain!! Ja mä oon oikeesti niiin surkee matikassa. Hahaa jei! :D
Ei mul nyt sit muuta :)
Sayonara bitches ;)!

2 comments: