Monday, April 16, 2012

When you're sad, dance!

Hellureii kaikille :)The highstreet allstars-Rock that beat

Kelasin nyt vähä kertoo näit viime aikoijen kuulumisii.
Tiistaina olikin sitten aika mennä takasi koulujen penkeille. Ja oikeesti just nyt en vaa jaksais miettii kouluu :(. Noh viimenen jakso ehk mä jaksan. Ja mä tyhmä menin viel ottaa lisää kursseija tähän jaksoon niin nyt mulla on pitkät tylsät päivät. Tai no yks niist kurssesit on "humma specialisering" eli human ekologi linjalaisille tarkoitettu erikois kurssi...:D
Jumpas me mentii meilahtee ja siel meil oli body bump tunti, oon joskus ennenki ollu, ja mun on pakko sanoo ett ihan kivaa se on :D Ja kyl siin sit pari pv sen jälkee tuntu reisis ja käsivarsis, mut hyvällä tavalla ;)
 Ja sitä on vaa pari kertaa ja siin lopussa päästää Viroo koulun kustannuksella ;D Siis se on joku luonnonsuojelu kurssi.
Ja hui!  Kun oltii ajamas keraval (ratsastan siel) nii menattii aijaa kolari ! Ku moottoritiel yhtäkkii mont autoo pysähty jka meki jtn 90km tunnis ajettii, äiti yritti jarruttaa mut oli jo liian myöhästä nii se aijo meidät aika kovas vauhdissa "oijaan". Ja onneks ei osuttu mihinkää tolppaa tai mitään. Ja kävi siin sit hyvin, mut kyl siin nyt vähä säikähti.


Keskiviikkona ja torstain ei mitää tapaphtunu, tosi tylsii päivii =P.

Sit koittikin perjantai vihdoin! Ja mun kaveri Linda tuli meille yöks :D Katottii death in a funeral (2010 versio), ja siis se on komedia ! :D Ja mä nauroin nii paljon, vähä löyhkä huumorii.. oikeesti kattokaaa must just hyvä :) (tai sit olin tosi väsyny xD)

Traileri :

Jaa oltii epäterveellisii ja syötii mäkkii ruokaa :P


En ollu oikee aktiivinen kameran kaa mut täs yks vanha kuva Lindast :)


 Muuten tää viikonloppu on ollut niiiiin tylsää D:
Ett aika kulunu we heartissa, webatessa, ja 9gagis :P Ett tällanen dataus viikonloppu.
Tai no tänään (sunnuntaina). Olin kattoo mun veljen säbä pelii ja sit mulla oli kesätyöpaikka haastattelu. MÄ SAIN PAIKAN! :D Hahaa jeee.. Eli varokaa vaa kaikki leppävaarassa asuvat mummelit ;) Niinno nyt kyl on ett tää mun kesäloma on aika mitätön :P 1 kuukausi teen töit ja sit vähän alle viikko vapaat ja sit onkin jo lähtö! omg!
Niijoo oon lueskellu näit muit vaihtari blogeij (joihin oon iha koukussa) ja porukat alkaa ja pikku hiljaa tietää hostperheensä..:/ Miks mä en viel tiiä :((?? En oikeesti jaksais enää oottaa D:!

Oon täs parin päivän sisäl innostunut sellasest ku jumpstyle dance =D Ja no kans shufflingista (ei party rock, vaa oikeesta). Ja oon opetellu jopa perus askeleet jumpissa ! Harmi en läytänyt ett mitää kurssia olis nii kai sitä pitää nyt oma oppisesti opetella :P. Mut aijjon joka päivä treenaa ja mä niin haluun oppii :D !! Challenge accepted ;)
Jos joku ei oo kuullu täst nii täs jtn videoit :)) (tokas videos kans shufflingia)

Tää on periaattes musa video, mut siin on kans "hyppimistä". :D Nii ja hyvä kappale tietenki ;)


Sit mulle on kans "tullut" tai itseasias se on ollu mul aika kauan, mutku sit tuli talvi nii ei voinu tehä. Nii mä haluaisn tehä tanssi flashmobin :)! Siis se ku ihmiset alkaa julkiselpaikal yhtäkkii tanssii samaa tanssii, oon laskenu et mul on jo jotain 50 henkilöö mukana, sit jos sais koulun kans. Ja sit vois tehä facebook ryhmän. Ja oon varma ett saan lisää. Mut sit mietin miten saan kaikki opettelee saman tanssin? Nii mietin jotain sellasta minkä kaikki jo tietäis, ehk macarena? En tiiä viel oikee. Mut hei antakaa ideoit ja sanokaa mitä mielt ootte! Sit pitää yrittää kierrellä ostareit ja kysellä jos ne voi sosittaa meille sitä musaa :).
Kattoo nyt mitä täst tulee ;)Hitsit näit videoit tuli nyt paljon..:D Noo jos ett kattonu niit nii jäit paljost paitsi ;) hehe. Mutjoo meenpäs tästä lukee äikkää..:)

Sayonara !

4 comments:

 1. Hih! Meillä just partiossa aijotaan tehä semmonen flasmob. Aateltiin tanssii keskel kaupunkii macarena :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii se on mun juttu xD mut hei miten ois jos puhuisit niitten kans ja kysyitist jos ne haluais mukaan tähä juttuun? niiku kerään satoija ihmisii :D nii must se ois niiku aika fiksuu ;D?

   Delete
 2. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia, oot nätti ♥ :)

  http://lovinclothes-tuulia.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :))! Aina kivaa saada tällasii kommenteij :) Käyn tsekkaa sun blogis koht cx (muista alkaa lukijaks ;D)

   Delete