Thursday, April 12, 2012

Switserland and Italia part 2

Heippa kaikki c:!
Elikkäs jatkaisin tätä mun reissu postausta.
Sen jälkee ku oltii tultu niilt saarilta nii lähettii eläin tarhaan! Siellä oli sellanen aitaus minne sai ite mennä :D Ja sit siin aitaukses oli vuohii, aasi, laamoija ja lammas :D Ja sit omg yks sellanen vuohi "perhe" alko seuraa mua xD Yritin juosta pakoo mut ne juoksi perässä.. Sit ne oli sellasii iha ku koiria ja vaa nuoli mun sormia ja kasvoija. Ja ne koitti syödä mun kameran xD. Nii ja se aasi oli sööttiii :)

I found my soulmate

 Illemmalla mentii ravintolaa ja oikeesti kapunki täynnä kymmeniä ravintoloita..kaikki täynnä! Mut onneks lopulta löydettii yks paikka. Mut siellä ne mokas kaiken.. Ekaks ne toi mun iskälle pää ruuan ekaks ja sen jälkee vast alku palan, sit Pate sai maidon sijasta kokista..? Ja mä jouduin kysyy ainaki yli 5 kertaa ett ne tois mulle mun ranskalaiset jotka kuulu annokseen ennen ku sain ne ( noin puol tuntii myöhemmi ). Sit ku tilattii kaakaota ruuan jälkeee Pate oli sillee "mitäköhän me saadaa" xD. Nojoo me saatii sellasta paksuu suklaa litkuu :D:D. Iha ku se ois ollu vaa sulatettuu suklaata.
Nii ja kun mulla oli shortsit pääl ja blondit hiukset ja sillee, nii italias ku oltii nii sit ne autot alko tööttäilee..heh xP


Sunnuntaina ajettii sit takas Sveitsiin, mutta jäätiin sinne "Italiankieliselle sveitsi alueelle". Ja me käytii kattomassa yhtä asuntoo siellä :). Ku kato mun iskä etsii sieltä päin oma koti taloo. Ja musta se mikä nähtii oli iha kiva :D Ett iha mahti näköala ja sillee mut siel kai pitää rempata jonkin verran, ett kattoo nyt ett onks se se jonka ne valitsee. Nii ja se kiinteistö välittäijä oli mukava :D.

Sen jälkee lähettii mun iskän vaimon siskon perheelle :D. Ja ne on tanskalaisia ja niil on 4 lasta.Niil oli siin aika lähellä sit niiku tällanen vapaa aijan asunto sellasella vuorella :) Siinä sitten syötii brunshi ja mahtava näköala järvelle :). Vähän jtn leipiä, salaattia, viiniä etc.
Tän jälkee lähettii mä, iskä, broidi  ja ne ne 4 lasta sellaseen uima paikkaan. Tai no mä en ois itseasias jaksanu lähtee mut oli se sit ihan okeij. Mut sit siel oli sellasii liukumäkiä nii sit siin yhessä löin pääni ihan tosi kovaa :(! Oikeesti olin iha varma ett nyt taiju lähtee mut onneks ei sit. Siin vähä sekasi loppu pv, ja sit kunnon hedari koko seuraava yö ja se on vielki tosi kipee D:. Ja ku aloin kattoo huomaan ett siin on kans sellanne haava ett oikee verta on tullut =S hyi yök.


Nojoo mut seuraavaks me lähettiinki sellasella kondoli hissillä ylös vuorelle :D Se oli must aika siistii :). Ja syötii siel jätskit ja tultii sit takas alas. Illalla oli sitten vuorossa grillaus, ja hyvää ruokaa oli. Ja muut alko pelaa sellast italialaist kortti peliä (sen perheen isä on italialainen).
Mut mä ja nuorin lapsista joka on kait 6v, nii me kaks istuttii sohvalle ja se höpötti ihan sika nopee tanskaks vaik mitä ja mun piti oikeesti keskittyy aika kunnolla sit siinä :D Lopulta me molemmat nukahdettii siihen, ja sit siellä kans nukuttii yö.

Tää kuva on niiin ihana :D!
Seurvaana aamuna nukuttii myöhää ja sen jälke syötii lounas ja sit alko pitkä aijo matka Zurichin lentokentälle. Ja taas oli kauheet jonot siihe tunnelii.. - . -
Syötii "illallinen" siel lento kentällä jaa sitten lähettii mä ja mun broidi kotiin. Ja oltii joskus keskel yötä täällä suomessa.


Ettäs tällainen reissu tällä kertaa.. :)

2 comments:

 1. O du ville int fa dit voi huh huh :D
  I love the donkey pic ofc the others too :) Wohoo! <3
  Love you too!

  roxys.bloggplatsen.se

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joooh...:DD hehee den e ganska mahti dendä bilden x3
   I don't love you tho

   Delete