Monday, April 23, 2012

Im gonna live my life

Hellouuu!

Joo maanantain ja tiistain ei ollu mitää oikee ku vaa tiistain tietty ridaus mut siin se sit olikin.
Keskiviikkona meillä oli koulussa sellanen teema päivä. Ja teemana oli kierrätys ja sitten urban puutarha. Ja siin sai valita kolme  "hommaa" miss haluu olla mukana :D Ja siel oli kaikkee graffitista, kukkien istutukseen. Ite mä leivoin eka sämpylöitä, tein lampun, ja sit me lähettii kierrätys keskuksee ja saatii siel tehä koruij ja t-paita. Ja se oli iha sika siistii, ja aikaa ei nii paljoo nii tuntu ku ois ollu jossain project run wayssa x'D Se oli kans makeet ku tehtii esim koruija nii siin oli sellanen 7m pitkä seinä täynnä kaikkee kankaita, helmiä, avaimia ja mitä vaa ees voi aatella ja niit kaikkia sai käyttää! Tein ite kaks sormusta, kaluakorun ja käsikorun, sit sellasen siistin t-paidan :D. Ja oon aika ylpee niist xP En nyt näytä kuvii eriksee kaikist nyt mut tuutte varmaa joskus näkee ne.
Täs kuitenki se t-paita, se oli eka sellanen iso perus t-paita nii sit tein vähä isomman kaula aukon, tein siit napa paidan ja siin takan on sellanen teko vetskari :) Digiin :D


Torstaina käytii syömässä I love foodissa ft Cia ja Miranda (Tästä pääset cian blogii!).

Perjantai meniki sit sillee ett mä nukuin pommii..huups.. Äiti joka on nyt saikulla kotona tuli joskus 10 aikaa herättää ja ihmetteli mitä ihmet nukun viel :P. Nii kelasin sit etten ehi ees kokonaan vikal tunnil (koulu ois loppunu 12.15) nii jäimpähän sitten vaa kotii hengaa.
Illemmalla mentii sitten porukalla kattoo uus American pie, ja ahh must tää leffa oli kyl nii hyvä ja kiva nähä kaikkii noit näyttöilijöit yhes taas :) Leffaa oltii kattoo mä, Emppu, Trine, Jana, Topias, Linda ja Emil :).


Oltii jo menos kotii ku taijusin ett hitsi nythän on se cover the night, ja ei mul mitää julisteit tai mitää mut vois ees mennä tsekkaa sen menon. Mut ketää noist urpoist ei halunnu mut sain sit onneks mun kaverin Noran tulee mun kaa :D Kävin vaa eka heittää kamat kotii.. Ja öh tota, ei siel ollu ketään XD Iha kuollutta, löydettii olikse yks tarra? Tai no näin sit seuraavana päivänä pari lisää mut joo :P heh se päätykin sitten steissin mäkissä istumisee xD.


Launtaina menin shoppaillee ft. Roosa :D Ja ostin paaaljon uusii alus vaatteit ja sit yhen tosi kiva topin :)

Pitää alka rajoittaa tätä syömist kyl oikeesti !
Sit illemmalla oli yhen Miikan tuparit, raahasin sinne sit Trinen ja Helaskosken mukaa. Ett must ainaki oli vaik kui kivaa :D Mut en ottanu ku yhen kuvan asust ennen lähtöö ja Trinest metros, tai no vrm jos oisin ottanu nii epäilen kovasti ettei se olisi ollut oikein nettiin sopivaa materiaalia..huhhuh sentää :'D. Nukuttua tuli huimat 1h ! Mutjoo hauskaa oli :)


Kotona oltii sit joskus 10aamulla ja koitin ett jos vähä nukkuis mut tietty en sit saanu unta - . -
Tänään olin sit taas leffassa.. ku mähän sillo Lauralle synttäri lahjaks lupasin, ja tietty Krista ja Roosa heti änkemäs mukaa :'D. Ja joudin kattoo nälkä pelin uudestaa.. Just ku selitin kaikille etten mä tarvii kahdesti nähä ett ei se ihan nii hyvä ollu mutku Laura niiiin jankutti sitä nii lopuksi mä kyl sit vaa annoin perikisi, että olkoon.

Onks se vaa mä jonka mielest tää viikonloppu tuntu toooosi pitkält? Siis omg oon melkee ilonen ett se on ohi (MELKEIN), oon ihan poikki ja kelasin mennä vähä aikasemmin nukkuu vrm
Mutjoo Heipähei :)
ps. Jos ihmettelette ett miks noitten kuvien laatu aina vaihtelee nii kovasti joka postaukses (kuin myös tässä), niin se johtuu siit ett käytän paljon kavereitten kameroil otettuij kuvia. Ett itelläni on Nikon D3100 :).

No comments:

Post a Comment