Friday, June 22, 2012

Isäntäperhe tietoija :)

Moii eli siis tänään sain postista tietää vähän enemmän mun tulevasta isäntäperheestä ja kans lento tiedot :)!
Eli siis must hyvä ett tuli nyt sit kans lento tietoija ja siin on tarkat ohjeet missä ja milloin ja miten paljon laukkuija saa ottaa mukaan jne. :)


Ja sit siihen enemmän hauskaan! :D
Elikkäs mun on pakko sanoa ett nyt ku olen kuullut millainen isäntäperhe mulla on niin en oikeesti vaihtaisi sitä mihinkään muuhun ja oon ihan tosi super tyytyväinen :::)
Perheessä on siis isä, äiti, neljä lasta, 3 poikaa ja yks tyttö. Mun ainoo sisar on kyllä jo suunnileen 22v ja vain viikonloppusin kotona ja hänellä on poikaystävä joka kans niiku kuuluu perheeseen :D. Sit toisiks vanhin lapsi on pari vuotta nuorempi ja kohta kait muuttamassa Candadaan. Mut sit siel on yks poika joka on mua vuoden nuorempi ja yks joka on mua vuoden vanhempi :)
Ja tää nuorempi poika aikoo käydä jonkun teatteri kurssin Sydneyssa ja mä saan sit kuulema kans mennä ku oon itekkin siitä kiinnostunut :D! Kans mun hostmomin omat vanhemmat asuvat samassa asunnossa. Talo on kuulema valtavan kokoinen ja mä tuun saamaan oman huoneen!
Niillä on kans iso piha ja ihan kivasti koti eläimiä :))). Koria, kissoija, kanoija ja HEVOSIA!! Ja oon niin innoissani siit ett meil tulee olee omii hevosii ja ne vanhemmat on kuulema aktiivisia hevosihmisiä ja mäki saan sit kuulema lähtee mukaan ratsastaa sun muuta, ihan huippua oikeesti!Niitten pihalla on kuulema kans aika paljon kenguruita jotka niiku asustelee siellä :DD Ja eikä siinä vielä kaikkki, perheen isällä on oma purjevene! Ja saan sit kans tulla mukaan niiku purjeilemaaan :DD!

Ei kyllä hassumpi! Oon niin onnellinen ja liitelen iha taivaissa :)) Ja tuun vamraan vielä tän päivän aikana lähettää heille sähköpostia. Ainoo mikä harmittaa ett meistä suomi vaihtareista jäi yksi ilman perhettä ja hänellä siirtyy lähtö parisen viikkoa :(( Harmittaa ihan sikana hänen puolestaan mut oon varma ett sillekki löydetää joku unelma perhe vielä :]!

Mutjoo ei mul nyt sit muuta....:))
Hyvää juhannusta teille kaikille! xxox Janica


10 comments:

 1. JEEE!! Vitsit nice! <3 So happy too :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä :DDD <33 jeje :)) Imoron ses vi sen ;)

   Delete
 2. Wouuw toihan tais mennäkkin paremmin kuin uskalsit ees toivoo! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooh mäki just mietin ettei ois voinu käydä paremmin :))) Weeeh :D heii kai sä tuut mun läksiäisii :::)?

   Delete
 3. Oh my Janica, de blev ju en såndär hästfarm som vi då prata om! :D vitsi kiva o ja e sjuuuuuuuuukt avis, hehe ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ikr :DDD Ima become a lande paukku :'D!

   Delete
 4. Okei vau, toi kuulostaa NIIN täydelliseltä! Todella paljon onnea sulle!:) Voi miks mun lähtöön on vielä yli vuosi!?! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittos :))!! Noo kyl se aika menee sit aika nopee :DD Usko tai älä :)

   Delete