Monday, June 4, 2012

Päättärit

Moikka kaikki :)!

Toivottavasi te kaikki vietitte oikein hauskat päättärit! :D

Torstaina oltii mä Jana ja Topsu Empulla :)


Perjantaina oli meillä viimeinen koulu päivä ja mentiin suomen linnnaan piknikille.
Siel oli iha sika kylmää ja me vaa istuttii eikä tehty yhtää mitää.. heh no iha jees oli :).


Tän jälkee mentii Mirandan kanssa takas koululle ja tehtii läksiäis kutsu hommat :D Ku me siis pidetään ne sit yhdessä. Sit olin menos kotii ja topsu soittaa ja sit nään sen ja sit en muista ketä muit siin oli :D Liina ja ville ja jtn ihmisii x) Ett niitten kaa mentii sit mäkkii. Ja sit tän jälkee Topsu tuli meille ja katottii Hamilton.

Ja ainoo kuva joka mul on nii on Liinast :'D


Lauantaina oli ekaks meillä kevätjuhlat. Ja kans sit kahet ylppärit :).


Päättärit meni sitten vähän kylmissä oloissa.. Mut eka näin koulusta jtn ihmisii ja niitten kavereit. Sit liityttii Henrin ja sen emt 10 kaverin seuraan ? Ja sielt sit jatkettii matkaa Töölön lahtee ja Roopekin liitty seuraan ja kans sit Topsu, Ville, Karo ja Marianne. Mut sit mun koulukaverit feidas mut :(
 Ja sit siin oli kyllä jossain vaihees sellasta säätöä et huhhuh! Ja sit syystä nyt mainitsematta niin ei ilta loppu aika yhtäkkiä. Ett tän jälkee mentii osa mäkkii ja osa joutu lähtee kotiin :( Mut kaikest huolimatta oli kyl oikein hauskaa ja todella hyvää seuraa :)!!
 Oltiin menoosa sit osa Villelle yötä ja bussissa alettii randomien kaa juttelee ja sit lähettii niitten kans Pakilan ala asteelle XD Ja sit joittenki random ihmisten kaa juteltii ja emt..::) Mut kaiken kaikkiaan iha kivaa oli! Ja tutustuin iha sikana uusiin ihmisii.



Tänää oli mun veljen sukulais synttärit ja mun sukulais läksäiset niiku yhistettynä :) Ett iha kiva oli nähä kaikkia ennen lähtöö.. Täs taiski sit ollla kaikki

Moikkamoi!:)

No comments:

Post a Comment