Sunday, June 10, 2012

Work hard, play hard

Moiii !:)

 Mitään sijoitus tietoija ei siis ole VIELÄKÄÄ ole tullut! Ja alkaa sillee oikeesti jo hermostuttaa että tuleeko niitä ollenkaan.. Tossa just muitten aussi vaihtareitten kans pelätää sitä ett jos niit ei tuu ajois nii mitä jos ei päästäkkää sille soft camp leirille? Eli siis heti tultuani ausseihin nii majailen viikon Sydenyssa ja tutustun muihin vahtarehiehn ja kierrellää kans Sydneytä ja sillee, ja en todellakaa haluaisi sitä missata ku se maksoki jonkin verran..! Mut joo eiköhän ne nyt kohta tulisi..


Toisin kuin muilla niin mullahan ei oo lomaa nytten vaa teen töitä. Oon siis vanhusten koti hoidossa, joka tarkoittaa että kiertelen ihmisten kodeissa ja meen sitten niitten kanssa ulos ja pidän vähän seuraa :). Ja kyllä se must on iha kivaakin, vaa ett oon kyl iha väsyny sit päivän päätteeks. Ja tätä mä nyt sit teen yhen kuukauden, eli se tarkoittaa että mulla on noin kahen päivän kesä loma ja sit ausseihin. Mutta on mulla onneks viikonloput vapaina ja sit koitan keksii kaikkee kivaa arkisinki töitten jälkee. :)

Maanantaina oli eka työ päivä ja töitten jälkee lähin shoppailemaan Kristan, Lauran ja Roosan kanssa, ja lopuks sit käytii kans subissa. :)
Niijoo kelasin alkaa näyttää teille aina jos on tullut jtn uutta ostettua ku en muuten tekis sitä ku ei tää mikä muoti blogi oo mut sit kelasin ett ois varmaa teistäki kiva nähä sit mitä kaikkee sielt aussiesta ostelen :).


En ostanut noita ihan kaikki silloin maanantaina, ett toi paita ja korvikset oli sellasii pika ostoksii muilt päivilt täl viikol...:) Pitäis oikeesti alkaa rajottaa tätä ku mul tulee olee sit aikamoisi ongelmii ku pitäis alkaa pakkailee tonne ausseihin..heh

Tiistaina oli pitbullin keika josta jo kerroinki viime postauksessa...:)
Keskiviikkona ja Torstaina oli tylsiä päiviä ja hoitelin vaa jtn käytännön asioita, kuten ett hain allekirjoituksen yhteen paperii koulun reksiltä ja sit sain viisumi paperit valmiiks nii käväsin viemässä ne toimistolle ja sillee :)

Perjantaina olin eka vähä kaupungilla ettimässä tolle Kristalle synttärti lahjaa ja sit ku tulin kotiin meninkin sitten sille Kristalle mutta silloin ei siis ollut sen synttärit viel vaa ne oli vast lauantain :D
Sit mietin siin ett vitsit ku tylsä ilta ettei mitään tekemist nii pirautin Janalle ja päätettii lähtee leffaa joka alko semi myöhää. Käytii kattoo toi Lumikki ja Metsästäijä ja mä luulen ett tais olla iha ensi iltakin, ja voiii se William oli nii cute :D leffakin hyvä, suosittelen!


Lauantaina olikin sitten ne Kristan synttärit :)!Pari videoo sielt :DTänään ei oo mitään sen kummempia suunnitelmia ja kelasin vaa olla koton koko pv chillaillen :) Ja on kans sellanen iha kauhee sunnuntai illan massenus ;(


Wiz Khalifa - Work Hard Play Hard 
Mange Makers - Drick Den


Mutjoo saynoara~


No comments:

Post a Comment